Un bon regal

L’any que acaba ha estat molt especial per a l’Optimot. El servei, i més concretament el servei d’atenció personalitzada, ha fet deu anys. Hem pogut compartir aquest aniversari amb els usuaris al perfil @optimotcat, amb l’etiqueta #Optimot10, i també amb el concurs 10 Anys d’Optimot. El vostre acompanyament ha estat un regal. Gràcies!

Parlant de regals, aquests dies en podem desembolicar un altre: des del passat dijous 13 de desembre es pot consultar a l’Optimot l’actualització del Diccionari català-castellà i el Diccionari castellà-català d’Enciclopèdia Catalana. Aquests diccionaris tenen com a novetat més remarcable que estan actualitzats segons la nova normativa ortogràfica de l’IEC, a banda d’altres millores. Hi trobareu aplicats canvis com ara la pèrdua d’accent diacrític o la duplicació de erra; per exemple: adeu, entresol, rodamon; arrítmia, erradicar.

Els diccionaris d’Enciclopèdia Catalana se sumen, així, a les altres fonts que l’Optimot ja ha actualitzat segons la nova normativa ortogràfica: el Diccionari de la llengua catalana de l’IEC, els diccionaris terminològics del TERMCAT, els Verbs conjugats i gairebé la totalitat de les fitxes de l’Optimot.

Aprofitem per recordar-vos que podeu consultar les novetats de l’Ortografia catalana de l’IEC a l’Optimot si cerqueu, amb l’opció de cerca Frase exacta, “Novetats ortogràfiques 2016”.

I amb aquests regals ens acomiadem fins al 2019. Bones festes i bona entrada d’any!

4 thoughts on “Un bon regal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s