Un bon regal

L’any que acaba ha estat molt especial per a l’Optimot. El servei, i més concretament el servei d’atenció personalitzada, ha fet deu anys. Hem pogut compartir aquest aniversari amb els usuaris al perfil @optimotcat, amb l’etiqueta #Optimot10, i també amb el concurs 10 Anys d’Optimot. El vostre acompanyament ha estat un regal. Gràcies!

Parlant de regals, aquests dies en podem desembolicar un altre: des del passat dijous 13 de desembre es pot consultar a l’Optimot l’actualització del Diccionari català-castellà i el Diccionari castellà-català d’Enciclopèdia Catalana. Aquests diccionaris tenen com a novetat més remarcable que estan actualitzats segons la nova normativa ortogràfica de l’IEC, a banda d’altres millores. Hi trobareu aplicats canvis com ara la pèrdua d’accent diacrític o la duplicació de erra; per exemple: adeu, entresol, rodamon; arrítmia, erradicar.

Els diccionaris d’Enciclopèdia Catalana se sumen, així, a les altres fonts que l’Optimot ja ha actualitzat segons la nova normativa ortogràfica: el Diccionari de la llengua catalana de l’IEC, els diccionaris terminològics del TERMCAT, els Verbs conjugats i gairebé la totalitat de les fitxes de l’Optimot.

Aprofitem per recordar-vos que podeu consultar les novetats de l’Ortografia catalana de l’IEC a l’Optimot si cerqueu, amb l’opció de cerca Frase exacta, “Novetats ortogràfiques 2016”.

I amb aquests regals ens acomiadem fins al 2019. Bones festes i bona entrada d’any!

4 respostes a “Un bon regal

    • (Modesto) Hem eliminat el text del comentari per no fer-lo públic. T’informem que el servei d’atenció personalitzada de l’Optimot només atén dubtes concrets de llengua catalana. La correcció de textos no és objecte d’aquest servei. Lamentem no poder-te ajudar. Si necessites contactar amb una empresa de correcció o traducció de textos o bé amb un o una professional de la llengua, ho pots fer per mitjà de l’adreça següent: http://www.gencat.cat/llengua/professionals.
      També pots enviar-nos dubtes puntuals de català donant-te d’alta al servei d’atenció personalitzada de l’Optimot: https://aplicacions.llengua.gencat.cat/scl/AppJava/bustia/bustiaLogin.do.

Deixa un comentari