Concurs: fitxa per l’Optimot

Les xifres rodones sempre fan una il·lusió especial, i aquest mes de febrer el servei d’atenció personalitzada de l’Optimot fa 15 anys! Per celebrar-ho, l’Institut d’Estudis Catalans, el Centre de Terminologia TERMCAT i la Secretaria de Política Lingüística, els organismes que integren el servei, convoquen un any més el concurs anual de l’Optimot.

L’equip de lingüistes que atenem les vostres consultes i mantenim al dia el cercador estem tan engrescades amb aquesta celebració que hem decidit que ens mereixem un descans. Ho heu llegit bé: per commemorar l’efemèride, practicarem el noble art de fer el mandra i complirem estrictament la llei del mínim esforç.

I qui farà la feina? Vosaltres! Us volem fitxar, fitxar per fer fitxes, fitxes de l’Optimot. No us espanteu, que per posar-vos-ho fàcil us donarem llibertat per fer el que vulgueu: jugar amb el text de les fitxes, inserir-hi imatges, canviar-ne el format… Penjarem una fitxa en blanc als nostres comptes de Twitter i d’Instagram per si us pot fer servei. Les fitxes més enginyoses, ocurrents i divertides tindran premi. Com ho veieu? Us animeu a fer d’optimotes per un dia?

                          

Aquests són els requisits imprescindibles per participar en l’activitat:

• Publiqueu la fitxa en una piulada a Twitter o en una publicació a Instagram.
• Afegiu-hi l’etiqueta #ConcursOptimot15
• A Twitter, mencioneu els perfils @optimotcat, @iec, @termcat i @llenguacatalana. A Instagram, mencioneu @optimotcat, @institutestudiscatalans i @term_cat.

Tingueu en compte que les imatges no han de presentar incorreccions lingüístiques i que el contingut no ha de ser ofensiu o inapropiat.

De les participacions rebudes a totes dues xarxes (Twitter i Instagram) entre el 20 i el 24 de febrer, ambdós inclosos, les deu millors tindran premi! Un jurat format per l’equip responsable de l’Optimot, amb representants de les tres institucions, seleccionarà les deu fitxes més enginyoses i divertides: les cinc primeres guanyaran una subscripció anual a FilminCAT i una altra a iQuiosc, i les altres cinc obtindran una subscripció anual a FilminCAT.

Trobareu més informació sobre el funcionament del concurs en aquest enllaç.

Som-hi, a treballar!

Deixa un comentari