Per Sant Jordi, clava-la amb rodotraps!

Us animeu a participar en el concurs que fem a Twitter? Us agrada rimar i fer rodolins o sou més de fer versos de trap? No patiu, ens podem inventar un concepte que ho engloba tot: els rodotraps. Bàsicament, consisteix a fer dos versos apariats amb un to satíric o humorístic. La llargada dels versos és lliure, amb la condició que els dos versos tinguin el mateix nombre de síl·labes.

Es tracta que feu un rodotrap en una piulada amb l’etiqueta #StJordiÒptim. Els versos apariats han de contenir un compost català, del tipus esquenadret, galtaplè, camacurt, bocamoll, caragirat, petitburgès, cagadubtes, pocavergonya, panxacontenta, mestretites… Poden ser documentats o fins i tot de creació pròpia, mentre estiguin ben formats i s’entenguin dins del context. Per no complicar massa les regles del joc, aquest any no ha d’estar lligat amb contingut de Sant Jordi. Òbviament, es valorarà la correcció lingüística i la creativitat. Perquè us comenceu a situar i a inspirar, us facilitem l’enllaç d’una fitxa sobre la formació de compostos catalans. També ens agradaria que us animéssiu a il·lustrar els versos amb una imatge o un GIF, si ho voleu. Això últim no és cap requisit!

Des del compte de l’@optimotcat repiularem els rodotraps rebuts entre el 23 d’abril i el 6 de maig, i el dia 10 proclamarem els guanyadors. Recordeu que, per optar als premis, cal que sigueu seguidors del compte. El primer classificat s’endurà una tauleta tàctil i els tres primers classificats guanyaran una subscripció anual al carnet TR3SC cadascun. A més, els deu primers classificats rebran inscripcions per a dues persones a la Ruta Pompeu Fabra. Trobareu més informació sobre la mecànica del concurs en aquest enllaç.

Encara no us hem convençut? Us posem un parell d’exemples de rodotraps per començar a rimar. Recordeu que podeu participar-hi tants cops com vulgueu:

Continueu cantant vosaltres? Endavant la llança!

Deixa un comentari