Sobre el blog de l’Optimot

Aquest blog complementa els continguts que trobareu al servei de consultes lingüístiques Optimot. L’objectiu del blog és difondre, per mitjà dels apunts que publiquem mensualment, els dubtes lingüístics que ens consulten més sovint a l’Optimot, les novetats que incorporem al cercador (actualització de les fonts que té integrades, inclusió de fitxes de l’Optimot sobre temes diversos…) o el funcionament de l’Optimot, amb l’objectiu d’optimitzar els resultats de les nostres cerques.

El blog de l’Optimot també és un canal de comunicació amb els nostres usuaris, i un espai de detecció de les seves necessitats. Per aquest motiu, el blog està obert als comentaris dels lectors, que seran publicats si són pertinents respecte del tema del blog; si respecten les normes de conducta que han de seguir els usuaris d’Internet i si no contenen dades de caràcter personal ni informació publicitària. No obstant això, si el que voleu és resoldre una consulta lingüística, cal que la feu per mitjà del cercador o per mitjà del seu servei d’atenció personalitzada.

El blog de l’Optimot és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.

Una resposta a “Sobre el blog de l’Optimot

  1. Jo visc molt lluny de Catalunya, als EUA, però gràcies a l’Internet puc escoltar la ràdio i veure una miqueta de TV. Hi ha una cosa que sembla molt estesa i m’empipa moltíssim: l’ús de les paraules BUENO (potser caldria escriure BUENU) i PUES (que sovint sona com PUS). No hi ha forma de declarar la guerra generalitzada a aquests dos abusos? Els he sentit fins i tot de la boca de polítics i gent altrament ben educada.

Els comentaris estan tancats.