Estrenem Instagram!

Sou instagramers? Hi publiqueu històries o bé reels, a Instagram? Agrupeu les històries als destacats? Ens delim per descobrir tot això i molt més, ara que a l’Optimot estrenem compte d’Instagram. Benvinguts!

El nou compte comença a funcionar amb l’objectiu de fer arribar el cercador de l’Optimot encara a més usuaris dels que ja l’utilitzeu des de fa temps. D’aquesta manera, posem a la vostra disposició un nou canal de comunicació amb el servei de consultes lingüístiques de la Secretaria de Política Lingüística, l’Institut d’Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT. Aquesta xarxa social s’afegeix al compte de Twitter de l’Optimot, actiu des del 2015, des d’on difonem continguts tant lingüístics com de novetats i funcionament del servei. Es tracta de dues vies paral·leles i complementàries, que esperem que contribueixin a crear més usuaris del cercador, i sobretot més gormands de la llengua catalana.

Al nou compte hi trobareu el contingut més visual del servei, que fins ara es difonia principalment a través de Twitter, com ara els mots òptims o els mems lingüístics dels #dimemcres. Si voleu estar al corrent de nous continguts, us animem a seguir-nos, en el sentit més instagramer de la paraula: @optimotcat!

Deixa un comentari