Per Nadal, nadales!

Ara ve Nadal, s’acosten les festes i potser us ve de gust estar-vos a casa abrigadets, abrigadets, amb la pell i la samarra. O potser sou dels que viviu amb gran recel els aplecs familiars, i llavors podeu fer com el rabadà, que fa el ronso i s’estima més esmorzar.

No us demanem pas que aneu a Betlem, només que si teniu un dubte lingüístic durant les festes, correu rabents, alegres i somrients al cercador de l’Optimot, perquè segur que el camí us il·luminarà. I si necessiteu més ajuda, no patiu, us ho anem anunciant: el nostre servei d’atenció personalitzada no tanca i passarem les festes amb vosaltres. Veient que tots hi van, us recomanem que no badeu i avant.

Potser no posarem la gallina a la pastera ni us darem panses amb unes balances, però intentarem resoldre-us els dubtes abans que les dotze vagin tocant.

 

 

2 respostes a “Per Nadal, nadales!

  1. Podríeu analitzar morfològica ment la frase : Primer dia de vacances : Emocionant al carrer

Deixa un comentari