Consultes durant les vacances

Us recordem que aquest estiu el cercador de l’Optimot continuarà funcionant amb normalitat, de manera que podeu fer tantes cerques com vulgueu durant les vacances!

Si no aclariu els dubtes de manera autònoma, us podeu adreçar al nostre servei d’atenció personalitzada, que és l’espai personal des del qual podeu fer-nos arribar consultes sobre ús i normativa de la llengua catalana. Com funciona? Per accedir-hi només heu de donar-vos-hi d’alta emplenant aquest formulari. El registre a aquest servei és gratuït.

Només us demanem que ens ajudeu a l’hora d’enviar els dubtes: convé que el text de la consulta sigui clar i precís. Per això, us recomanem que ens feu arribar la màxima informació possible:

  • El tipus de consulta. Per exemple: Què significa…?, Com s’escriu…?, És correcte…?
  • El context de la consulta: l’àrea temàtica (física, televisió, futbol, etc.), el fragment en què us heu trobat el dubte, etc.
  • La definició del terme, en cas que vulgueu saber com es diu en català.
  • Les observacions i els exemples que penseu que poden ajudar a precisar el dubte o la consulta.

Finalment, recordeu que cal enviar un sol dubte per formulari: aquest procediment agilita la resolució de consultes i ens permet obtenir dades del servei per poder fer actuacions de millora.

Us desitgem bones consultes i bon estiu!

Deixa un comentari