Sant Jordi 2018

Per Sant Jordi, clava-la fabrianament amb l’Optimot!

Us animeu a participar en el concurs de Sant Jordi que fem a Twitter? Sabeu com podríeu clavar-la fabrianament? És ben fàcil! Es tracta que ens envieu una història breu (microrelat) en una piulada amb l’etiqueta #StJordiÒptim. Sobre què? Tenint en compte que el 2018 és l’any de Pompeu Fabra (l’Any Fabra), el microrelat ha de contenir el nom de Fabra o un derivat de l’antropònim correctament format (fabrià, prefabrià, postfabrià…) i ha d’estar inspirat en trets característics de la seva vida i obra.

Per no complicar massa les regles del joc, aquest any no ha d’estar lligat amb contingut de Sant Jordi. Òbviament, es valorarà la correcció lingüística i la inclusió de novetats normatives (ortografia i sintaxi). Us podeu inspirar llegint les nostres fitxes! També ens agradaria que us animéssiu a il·lustrar el text amb una imatge o un GIF, si ho voleu. Això últim no és cap requisit!

Des del compte de l’@optimotcat repiularem els microrelats rebuts entre el 4 i el 17 d’abril, i el dia 20 proclamarem els guanyadors. Recordeu que, per optar als premis, cal que sigueu seguidors del compte. A més, però, aquest any us demanem que seguiu també el compte de l’Any Fabra (@AnyFabra). El primer classificat s’endurà una tauleta i un carnet TR3SC (subscripció anual), i els classificats en segon i tercer lloc, una subscripció anual al carnet TR3SC cadascun. A més, els deu primers classificats rebran inscripcions per a dues persones a la Ruta Pompeu Fabra. Trobareu més informació sobre la mecànica del concurs en aquest enllaç.

Encara no us hem convençut? Aquí teniu un exemple perquè us inspireu. Recordeu que podeu participar-hi tants cops com vulgueu:

Endavant la llança!

Deixa un comentari