Ja hem fet cagar el tió!

A l’Optimot acomiadem l’any ben contents. Hem fet cagar el tió abans d’hora, i vet aquí el resultat: aquest mes de desembre tenim un cercador renovat.

Segur que els usuaris més habituals ja us heu adonat que una de les opcions de cerca que hi havia fins ara al cercador, l’opció Criteris, ha desaparegut per deixar pas a l’opció Fitxes de l’Optimot. Si marqueu l’opció Fitxes de l’Optimot el cercador us mostrarà només resultats d’aquesta font. Hem aplicat aquest canvi pel fet que el fons de més de 3.500 fitxes de l’Optimot, elaborades des del servei, constitueixen una de les fonts més consultades al cercador. Recordeu que per afinar el resultat hi ha l’eina Trieu el resultat per fonts, que apareix a la dreta de la pantalla després d’una cerca. I es pot fer una selecció de fonts concretes, també, des de la cerca avançada.

A banda d’aquest canvi, la renovació que hem fet afecta sobretot les fonts del cercador, que s’han actualitzat:

Si teniu preguntes sobre el funcionament del cercador o sobre altres aspectes, recordeu que hi ha una llista de Preguntes més freqüents que us pot ajudar. I també podeu adreçar les consultes a l’atenció personalitzada de l’Optimot.

Bones festes!

Una resposta a “Ja hem fet cagar el tió!

  1. Bon Nadal per a un cercador que ens fa més fàcil treballar amb la nostra llengua i és tan enriquidor.

    Moltes gràcies

Leave a Reply