Per Sant Jordi, clava-la amb l’Optimot!

img_clava_optimot3Aquest Sant Jordi des de l’Optimot proposem un concurs als nostres seguidors de Twitter, i ens agradaria que els lectors d’aquest blog us hi suméssiu. Es tracta que ens envieu una història breu en una piulada amb l’etiqueta #StJordiÒptim. La història ha de tenir a veure amb la diada de Sant Jordi i ha de contenir una expressió viva en la variant dialectal que vulgueu: locucions, dites, frases fetes o refranys que feu servir i que no es troben fent una cerca a l’Optimot.

Des del compte de l’@optimotcat repiularem els textos rebuts entre el 4 i el 19 d’abril, i el dia 22 proclamarem els guanyadors. El primer classificat s’endurà un àpat regal per a dues persones al restaurant Semproniana d’Ada Parellada i un carnet TR3SC, i els classificats en segon i tercer lloc, una subscripció anual al carnet TR3SC cadascun. Paral·lelament, elaborarem tres fitxes al cercador de l’Optimot amb cada una de les expressions guanyadores del concurs. Trobareu més informació sobre la mecànica del concurs en aquest enllaç.

Es valorarà que l’expressió quedi ben contextualitzada dins del relat, que sigui viva i genuïna en català, que s’entengui el significat i que el microrelat sigui creatiu, original i inèdit. Aquí teniu un exemple perquè us inspireu:

ex1-optimotSJordi2

Així que, si us agrada escriure microrelats a la xarxa o inventar-vos històries, ara teniu l’oportunitat de demostrar que saviesa popular i literatura formen un bon equip. Endavant la llança!

One thought on “Per Sant Jordi, clava-la amb l’Optimot!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s